Επισκευή iPhone 4s

Αλλαγή σπασμένης οθόνης 

Επισκευή iPhone 4s :  Μια από τις πιο συνηθισμένες  περιπτώσεις των κινητών τηλεφώνων και ιδιαίτερα των iPhone είναι  να πέσει κάτω και να σπάσει . Δεν  προσέξαμε καλά και μας γλίστρησε  από τα χεριά ή έφυγε από την τσέπη του μπουφάν  και έσπασε η οθόνη.Δεν υπάρχει  λόγος να ανησυχείτε. Είμαστε εδώ  να επισκευάσουμε το τηλέφωνο σας  άμεσα  με γνήσια  ανταλλακτικά  και να  με το χαμηλότερο κόστος.

Επισκευή iPhone 4s

Αφαιρούμε προσεκτικά την σπασμένη οθόνη και τοποθετούμε γνήσια ( Genie part) ή OEM ακολουθώντας την εργοστασιακή διαδικασία. Μετά την επισκευή  ή συσκευή σας θα φαίνεται σαν καινούργια.


Επισκευή iPhone 4s μπαταρία   

Αντικαταστήστε την παλιά μπαταρία της συσκευή σας iPhone 4  με την γνησια  μματαρια για περισσότερο χρόνο αναμονής και ομιλίας. Θα έχετε παρατηρήσει ότι η συσκευή σας (iPhone) όσο περνά ο καιρός χρειάζεται όλο και ποιο συχνά φόρτιση.Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι μπαταριές έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ζωής και επαναφορτίσεων. Έχουμε την λύση , αντικαταστούμε την παλιά σας μπαταρίαμε την γνήσια και η συσκευή σας επανέρχεται στην αρχική κατάσταση.


Επισκευή iPhone 4s  κεντρικού πλήκτρου (Home Button)

Μια συνηθισμένη βλάβη είναι να μην υπακούει καλά το κεντρικό πλήκτρο του iPhone (Home Button), να χρειάζεται περισσότερη πίεση ή να μη λειτούργει καθόλου. Είναι άμεσα απαραίτητη η επισκευή του. Με την υψηλή πίεση που ασκούμε στο πλήκτρο υπάρχει πιθανότητα να προκληθούν μεγαλύτερες ζημίες, όπως ράγισμα της πρόσοψης ,σπάσιμο της οθόνη η ακόμα καταστροφή εσωτερικά της κεντρικής πλακέτας .


Eπισκευή κάμερας iPhone 4s

Όπως γνωρίζουμε το iPhone 4 διαθέτει 2 κάμερες. Μια βασική στο πίσω μέρος της συσκευής (5-megapixel) για φωτογραφίες, video και μια μπροστά (web camera) για βιντεοκλήσεις και μ ε τη λειτουργία FaceTime μπορείς να εναλλάσσεις τις κάμερες όποτε θέλεις κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης Πρόβλημα με τις κάμερες του iPhone 4 μπορεί να εμφανιστεί μετά από πτώση , υγρασία η και σκόνη , με συμπτώματα όπως : θολές φωτογραφίες , στίγματα η καινή εικόνα.Επισκευάσουμε όπια από τις δυο κάμερες είναι έχει πρόβλημα , ελέγχουμε την ποιότητα της και αν δεν είναι ικανοποιητική την αντικαταστούμε με γνήσια.