Επισκευή iPhone 3Gs

Αλλαγή σπασμένης οθόνης iPhone 3gs

Επισκευή iPhone 3Gs Αφαιρούμε προσεκτικά την σπασμένη οθόνη και τοποθετούμε γνήσια ( Genie part) ή OEM ακολουθώντας την εργοστασιακή διαδικασία. Μετά την επισκευή  ή συσκευή σας θα φαίνεται σαν καινούργια.

Επισκευή iPhone 3gs


Αλλαγη μπαταριας iPhone 3GS

Αντικαταστήστε την παλιά μπαταρία της συσκευή σας iPhone με μεγαλύτερη για περισσότερο χρόνο αναμονής και ομιλίας.
Θα έχετε παρατηρήσει ότι η συσκευή σας (iPhone) όσο περνά ο καιρός χρειάζεται όλο και ποιο συχνά φόρτιση.Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι μπαταριέςέχουν συγκεκριμένη διάρκεια ζωής και επαναφορτίσεων.
Έχουμε την λύση ,αντικαταστούμε την παλιά σας μπαταρίαμε την γνήσια και η συσκευή σαςεπανέρχεται στην αρχική κατάσταση ή μπορούμε να την αντικαταστήσουμεμε μπαταρία 40% μεγαλύτερης χωρητικότητας από την εργοστασιακή.
Διαθέσιμες μπαταρίες 1150ma 1400ma 1600ma 1800ma.
*Μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητα ισχύει γι παλιότερες  Firmware versions


Αλλαγή υποδοχής σύνδεσης USB
(Dock Connector)

Με το USB 2.0 καλώδιο συνδέεται το iPhone απευθείας στη θύρα USB του υπολογιστή σας για το συγχρονισμό και φόρτιση ή με το USB Power Adapter για εύκολη φόρτιση από μια πρίζα. Αν η συσκευή σας δεν φορτίζει ή δεν συνδέεται με τον υπολογιστή (δεν την αναγνωρίζει το iTunes) τότε το ποιο πιθανό είναι να έχει χαλάσει ο Dock Connector και να θέλει αντικατάσταση.


Επισκευή iPhone 3Gs κεντρικού πλήκτρου  (Home Button)

Μια συνηθισμένη βλάβη είναι να μην υπακούει καλά το κεντρικό πλήκτρο του iPhone 3Gs  (Home Button), να χρειάζεται περισσότερη πίεση ή να μη λειτούργει καθόλου. Είναι άμεσα απαραίτητη η επισκευή του. Με την υψηλή πίεση που ασκούμε στο πλήκτρο υπάρχει πιθανότητα να προκληθούν μεγαλύτερες ζημίες, όπως ράγισμα της πρόσοψης ,σπάσιμο της οθόνη η ακόμα καταστροφή εσωτερικά της κεντρικής πλακέτας .


Επισκευή iPhone 3Gs κάμερα

Πρόβλημα με την κάμερα του iPhone μπορεί να εμφανιστεί μετά από πτώση , υγρασία η και σκόνη , με συμπτώματα όπως : θολές φωτογραφίες , στίγματα η  καινή εικόνα.
Επισκευάσουμε την κάμερα ελέγχουμε την ποιότητα της φωτογραφίας  και αν δεν είναι ικανοποιητική την αντικαταστούμε με γνήσια.