Επισκευή iPhone 4

Αλλαγή σπασμένης οθόνης

Επισκευή iPhone 4 : Μια από τις πιο συνηθισμένες  περιπτώσεις των κινητών τηλεφώνων και ιδιαίτερα των iPhone είναι  να πέσει κάτω και να σπάσει . Δεν  προσέξαμε καλά και μας γλίστρησε  από τα χεριά ή έφυγε από την τσέπη του μπουφάν  και έσπασε η οθόνη.Δεν υπάρχει  λόγος να ανησυχείτε. Είμαστε εδώ  να επισκευάσουμε το τηλέφωνο σας  άμεσα  με γνήσια  ανταλλακτικά  και να  με το χαμηλότερο κόστος.

Επισκευή iPhone 4

Αφαιρούμε προσεκτικά την σπασμένη οθόνη και τοποθετούμε γνήσια ( Genie part) ή OEM ακολουθώντας την εργοστασιακή διαδικασία. Μετά την επισκευή  ή συσκευή σας θα φαίνεται σαν καινούργια.


Επισκευή iPhone 4 μπαταρία

Αντικαταστήστε την παλιά μπαταρία της συσκευή σας iPhone 4  με την γνησια  μματαρια για περισσότερο χρόνο αναμονής και ομιλίας. Θα έχετε παρατηρήσει ότι η συσκευή σας (iPhone) όσο περνά ο καιρός χρειάζεται όλο και ποιο συχνά φόρτιση.Αυτό συμβαίνει γιατί όλες οι μπαταριές έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ζωής και επαναφορτίσεων. Έχουμε την λύση , αντικαταστούμε την παλιά σας μπαταρίαμε την γνήσια και η συσκευή σας επανέρχεται στην αρχική κατάσταση.


Eπισκευή iPhone 4  κεντρικού πλήκτρου (Home Button)

Μια συνηθισμένη βλάβη είναι να μην υπακούει καλά το κεντρικό πλήκτρο του iPhone (Home Button), να χρειάζεται περισσότερη πίεση ή να μη λειτούργει καθόλου. Είναι άμεσα απαραίτητη η επισκευή του. Με την υψηλή πίεση που ασκούμε στο πλήκτρο υπάρχει πιθανότητα να προκληθούν μεγαλύτερες ζημίες, όπως ράγισμα της πρόσοψης ,σπάσιμο της οθόνη η ακόμα καταστροφή εσωτερικά της κεντρικής πλακέτας .


Eπισκευή κάμερας iPhone 4

Όπως γνωρίζουμε το iPhone 4 διαθέτει 2 κάμερες. Μια βασική στο πίσω μέρος της συσκευής (5-megapixel) για φωτογραφίες, video και μια μπροστά (web camera) για βιντεοκλήσεις και μ ε τη λειτουργία FaceTime μπορείς να εναλλάσσεις τις κάμερες όποτε θέλεις κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης Πρόβλημα με τις κάμερες του iPhone 4 μπορεί να εμφανιστεί μετά από πτώση , υγρασία η και σκόνη , με συμπτώματα όπως : θολές φωτογραφίες , στίγματα η καινή εικόνα.Επισκευάσουμε όπια από τις δυο κάμερες είναι έχει πρόβλημα , ελέγχουμε την ποιότητα της και αν δεν είναι ικανοποιητική την αντικαταστούμε με γνήσια.