Αλλαγή οθόνης iphone

Τζάμι – οθόνη αφής ( digitizer ) Οθόνη υγρού κρυστάλλου ( LCD )

 

επισκευή iPhone 4s

Αλλαγή οθόνης iphone 4s

Επισκευή iPhone  4s : Μια από τις πιο συνηθισμένες  περιπτώσεις των κινητών τηλεφώνων και ιδιαίτερα των iPhone είναι  να πέσει κάτω και να σπάσει . Δεν  προσέξαμε καλά και μας γλίστρησε  από τα χεριά ή έφυγε από την τσέπη του μπουφάν  και έσπασε η οθόνη.Δεν υπάρχει  λόγος να ανησυχείτε. Είμαστε εδώ  να επισκευάσουμε το τηλέφωνο σας  άμεσα  με γνήσια  ανταλλακτικά  και να  με το χαμηλότερο κόστος.

Eπισκευή iPhone 4

Αφαιρούμε προσεκτικά την σπασμένη οθόνη και τοποθετούμε γνήσια ( Genie part) ή OEM ακολουθώντας την εργοστασιακή διαδικασία. Μετά την επισκευή  ή συσκευή σας θα φαίνεται σαν καινούργια.


επισκευή iPhone 3Gs

Αλλαγή οθόνης iphone 3gs

Επισκευή iPhone 3Gs Αφαιρούμε προσεκτικά την σπασμένη οθόνη και τοποθετούμε γνήσια ( Genie part) ή OEM ακολουθώντας την εργοστασιακή διαδικασία. Μετά την επισκευή  ή συσκευή σας θα φαίνεται σαν καινούργια.

Επισκευή iPhone 3gs


επισκευή iPhone 4

Αλλαγή οθόνης iphone 4

Eπισκευή iPhone 4 : Μια από τις πιο συνηθισμένες  περιπτώσεις των κινητών τηλεφώνων και ιδιαίτερα των iPhone είναι  να πέσει κάτω και να σπάσει . Δεν  προσέξαμε καλά και μας γλίστρησε  από τα χεριά ή έφυγε από την τσέπη του μπουφάν  και έσπασε η οθόνη.Δεν υπάρχει  λόγος να ανησυχείτε. Είμαστε εδώ  να επισκευάσουμε το τηλέφωνο σας  άμεσα  με γνήσια  ανταλλακτικά  και να  με το χαμηλότερο κόστος.

Eπισκευή iPhone 4

Αφαιρούμε προσεκτικά την σπασμένη οθόνη και τοποθετούμε γνήσια ( Genie part) ή OEM ακολουθώντας την εργοστασιακή διαδικασία. Μετά την επισκευή  ή συσκευή σας θα φαίνεται σαν καινούργια.


επισκευή iPhone 3G

Αλλαγή οθόνης iphone 3g

Αφαιρούμε προσεκτικά την σπασμένη οθόνη και τοποθετούμε γνήσια ( Genie part) ή OEM ακολουθώντας την εργοστασιακή διαδικασία.Μετά την επισκευή  ή συσκευή σας θα φαίνεται σαν καινούργια.

 

επισκευή οθόνης iPhone 5

αλλαγή σπασμένης οθόνης  

Αλλαγή οθόνης iPhone 5

 


 

Άμεσα και υπεύθυνα μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των ηλεκτρονικών εγγυούμαστε για το καλύτερο αποτέλεσμα με το μικρότερο κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας να σας ενημερώσουμε για το κόστος και το τον απαιτούμενο χρόνο επισκευής.